Στο σπίτι του βρίσκεται ο 60χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή

12:18 π.μ. - Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018
12:07 π.μ. - Δευ, 30/18/2018
Image: Στο σπίτι του βρίσκεται ο 60χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας Παπαδάκη έβαλε ένας περαστικός σήμερα το πρωί που είδε τον 60χρονο Θεοχάρη Παπαδάκη τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τα τελευταία 24ωρα

Σύμφωνα με την κόρη του, Μελίνα Παπαδάκη, η οποία μίλησε στο neakriti.gr «ο πατέρας μου μπήκε πριν από λίγο στο σπίτι. Ένας περαστικός τον εντόπισε κοντά στην περιοχή που μένουμε στο Σίσι και αμέσως μας πήρε τηλέφωνο. Κατευθείαν έτρεξα και πλέον βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι».
 
Η ίδια αναφέρει επίσης πως τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να έχει απώλεια μνήμης.
 
Η Αστυνομία έχει ενημερωθεί, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό το πού βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες, από την Παρασκευή που είχε εξαφανιστεί. Πλέον όμως βρίσκεται στη θαλπωρή του σπιτιού του σώος και αβλαβής, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο
 
Το χρονικό την υπόθεσης
 
Άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Υπηρεσίας, έκαναν «φύλλο και φτερό» την ευρύτερη περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε ο 60χρονος, χωρίς - ωστόσο - μέχρι νωρίς το πρωί της Δευτέρας να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 60χρονου Θεοχάρη Παπαδάκη χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουλίου από την περιοχή Καστρινιανός (οικισμός) στο Σίσι, νοτιοδυτικά του τόπου Βραχάσι.