Στο ΣΔΕ Ιεράπετρας ο Ν. Τζουμάκας για Κ.Ο.Κ. και τροχαία ατυχήματα

9:28 π.μ. - Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024
09:03 π.μ. - Πέμ, 07/28/2024
Image: Στο ΣΔΕ Ιεράπετρας ο Ν. Τζουμάκας για Κ.Ο.Κ. και τροχαία ατυχήματα

Το ευχαριστήριο του σχολείου στον Προϊστάμενο Τροχαίας Ιεράπετρας για την αποδοχή της πρόσκλησης να επισκεφθεί το σχολείο

Η διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον Προϊστάμενο Τροχαίας Ιεράπετρας, κο Νικόλαο Τζουμάκα, για την αποδοχή της πρόσκλησης να επισκεφθεί το σχολείο μας και να μιλήσει μαζί μας στο πλαίσιο του διαθεματικού σχεδίου δράσης «Γνωριμία και επαφή με τα χωριά του δήμου και ανίχνευση των δυνατοτήτων πρόσβασης, μετακίνησης και επικοινωνίας των κατοίκων εντός του χωριού αλλά και με την πόλη», σχέδιο δράσης που υλοποιείται την τρέχουσα σχολική χρονιά και είναι ενταγμένο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ECOMOBILITY.

hxonews

Ο κος Τζουμάκας παρουσίασε με χρήση οπτικοακουστικού υλικού τις βασικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων και με σαφή και κατανοητό τρόπο ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους στη σχολική αίθουσα για την ανάγκη πιστής εφαρμογής του Κ.Ο.Κ. προκειμένου να γίνονται οι μετακινήσεις με τις κατά το δυνατόν λιγότερες πιθανότητες για ατύχημα. Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ του προϊσταμένου της Τροχαίας Ιεράπετρας και των εκπαιδευομένων και των καθηγητών. Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μας σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς ήταν ο κύριος στόχος της δράσης και θεωρούμε ότι η παρουσία και συζήτηση με τον κο Τζουμάκα συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξή του.