Στο results.it.minedu.gov.gr οι βαθμολογίες για τις πανελλήνιες 2019 - Στην τελική ευθεία το μηχανογραφικό

8:56 π.μ. - Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
08:06 π.μ. - Πέμ, 27/56/2019
Image: Στο results.it.minedu.gov.gr οι βαθμολογίες για τις πανελλήνιες 2019 - Στην τελική ευθεία το μηχανογραφικό

Αύριο, Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογίες των υποψηφίων στις πανελλήνιες 2019

Αύριο, Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογίες των υποψηφίων στις πανελληνιες 2019 οι οποίες θα διαμορφώσουν και τις Βάσεις 2019.
 
Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές, καθώς αύριο Παρασκευή 28/6 ανακοινώνονται στο results.it.minedu.gov.gr οι βαθμολογίες των πανελληνίων 2019, οι οποίες διαμορφώνουν τις βάσεις 2019.
 
Οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία µε τα βαθµολογικά κέντρα, εργάζονται εντατικά προκειµένου αύριο Παρασκευή, να αναρτήσουν τους βαθµούς σε όλα τα λύκεια της χώρας. 
 
Η παραλαβή των βαθμολογιών θα γίνει από την ΔΔΕ και από εκεί θα δοθεί στα Λύκεια όπου και θα αναρτηθούν στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Στους πίνακες θα αναγράφονται τα αρχικά του ονοματεπώνυμου και ο κωδικός των υποψηφίων και κανένα άλλο στοιχείο σε σχέση με την ταυτότητά τους.
 
Ταυτόχρονα, το υπουργείο Παιδείας θα καθορίσει και την τελική προθεσμία -σήμερα ισχύει η 15η Ιουλίου 2019- για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, διαδικασία που ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου.
 
Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων, εν όψει της δημοσιοποίησης των Βάσεων 2019, θα κληθούν, χρησιμοποιώντας το password (κωδικό ασφαλείας) που έχουν ήδη λάβει, να οριστικοποιήσουν την υποβολή του μηχανογραφικό τους δελτίου, μέσω της ιστοσελίδας http://exams.it.minedu.gov.gr.
 
Για τη διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου, καθηγητές και φροντιστές έχουν εκδώσει έναν οδηγό με συμβουλές για τους υποψηφίους.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2019, φέτος αναμένονται σημαντικές ανατροπές, ακόμα και σε περιζήτητες σχολές.
 
 
dikaiologitika.gr