Στο ΠΑΓΝΗ ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Περιφερειακό Αγίου Νικολάου

12:16 μ.μ. - Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
12:07 μ.μ. - Δευ, 13/16/2020
Image: Στο ΠΑΓΝΗ ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Περιφερειακό Αγίου Νικολάου

To τροχαίο συνέβη το πρωί της Δευτέρας στον Περιφερειακό δρόμο από τον κόμβο Ξηροκάμπου στον κόμβο Κριτσάς, στο ύψος του ναού της Αγίας Καλλιόπης

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο που συνέβη το πρωί της Δευτέρας στον Περιφερειακό δρόμο από τον κόμβο Ξηροκάμπου στον κόμβο Κριτσάς, στο ύψος του ναού της Αγίας Καλλιόπης.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής του ΓΝΑΝ Νίκος Μουδατσάκης, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για παρακολούθηση από τους νευροχειρούργους.

Το τροχαίο

Στο κεφάλι σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε άνδρας που επέβαινε σε μοτοσικλέτα και ενεπλάκη σε τροχαίο υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον Περιφερειακό δρόμο από τον κόμβο Ξηροκάμπου στον κόμβο Κριτσάς. Το συμβάν καταγράφηκε στο ύψος του ναού της Αγίας Καλλιόπης.

Ο ηλικιωμένος άντρας που φορούσε κράνος είχε τις αισθήσεις του μετά το συμβάν και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

anatolh.com