Στο νοσοκομείο με covid ένα βρέφος κι ένα παιδί - Σε καραντίνα μαθητές στο Ηράκλειο

11:15 π.μ. - Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021
11:03 π.μ. - Τετ, 17/15/2021
Image: Στο νοσοκομείο με covid ένα βρέφος κι ένα παιδί - Σε καραντίνα μαθητές στο Ηράκλειο

Νέα κρούσματα κορονοϊού σε σχολεία των Χανίων, σε καραντίνα μαθητές στο Ηράκλειο

Στη Μονάδα Αντιμετώπισης κορονοϊού του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύονται ένα βρέφος μόλις δύο μηνών και ένα 7χρονο παιδί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και τα δύο παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Στο μεταξύ, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ενημερώθηκε για νέα κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών και στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής.

Τα θετικά κρούσματα είναι σε καραντίνα στα σπίτια τους και έχουν ενημερωθεί οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων, ενώ ακολουθούνται οι σχετικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Επίσης, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Χανίων (στεγάζεται στο πρώην Πολυκλαδικό στο Ακρωτήρι) αναστέλλει την λειτουργία του μέχρι και τις 24 Μαρτίου, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Τέλος, σε καραντίνα για 14 μέρες μπήκαν δέκα μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ηρακλείου, καθώς ο οδηγός που μεταφέρει τα παιδιά στο σχολείο βρέθηκε θετικός στον ιό.

efsyn.gr