Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου

3:22 μ.μ. - Σάββατο, 28 Μαΐου 2022
03:05 μ.μ. - Σάβ, 28/22/2022
Image: Στο  Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Ο Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου επισκέφθηκε σήμερα, το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας.

hxonews

Συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Μανώλη Καλλιονάκη, τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Φορέα, τους Ιατρούς του Νοσοκομείου και το Σύλλογο Εργαζομένων.

hxonews

Έγινε πλήρη και ακριβή ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα της Υγειονομικής Μονάδας και των Περιφερειακών Ιατρείων αρμοδιότητάς της για τα οποία ο κ. Παπαβασιλείου ζήτησε να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λειτουργία τους τόσο στην παροχή των υπηρεσιών, όσο και στη κτιριακή τους υποδομή.

hxonews

Ακολούθησε γόνιμη και δυναμική ανταλλαγή απόψεων, σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, αναπτυξιακών υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αναζητώντας τη βέλτιστη δυνατή συνισταμένη, ώστε το Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας να αποτελεί σημείο αναφοράς παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υγείας στη νοτιοανατολική Κρήτη.

hxonews

Ο κ. Παπαβασιλείου ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου για την υποδοχή και την εξαιρετική συνεργασία, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου και την Ομάδα Μηχανικών και Εθελοντών της πόλης της Ιεράπετρας αλλά και της ευρύτερης αυτής περιοχής καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη και εμπιστοσύνη των κατοίκων στο Νοσοκομείο της πόλης.