Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος- Συνάντηση με τους φοιτητές Ιατρικών Επιστημών που εκπαιδεύτηκαν στο ίδρυμα

7:49 π.μ. - Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024
07:05 π.μ. - Πέμ, 16/49/2024
Image: Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος- Συνάντηση με τους  φοιτητές Ιατρικών Επιστημών που εκπαιδεύτηκαν στο ίδρυμα

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών και 4 συνοδοί καθηγητές τους από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια. Συνεργάστηκαν με το ιατρικό και λοιπό προσωπικό, συμμετείχαν στην παρακολούθηση ασθενών και  απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες. 

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας, να έρθουν σε επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να επισκεφθούν εκκλησίες, να παρακολουθήσουν μάθημα ελληνικής γλώσσας, να γευτούν την τοπική μας κουζίνα. 

Τους φοιτητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους, συνάντησε στο Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης παρουσία του αντιδημάρχου Α. Σκουλούδη, του Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Γ. Βογιατζή, του εκτελούντος χρέη αναπληρωτή Διοικητή Γ. Πετράκη, του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γ. Φασουλά και του αντιπροέδρου Δ. Βλαχάκη.  

«Ευχαριστούμε τους φοιτητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους για την εθελοντική βοήθεια προς το Νοσοκομείο μας. Γνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά του προσωπικού του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς ακόμη και σε δύσκολες περιόδους και είμαστε σίγουροι ότι οι γιατροί μας αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό, τους μετέφεραν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ώστε  οι φοιτητές να εμπλουτίσουν τις ιατρικές τους δεξιότητες» δήλωσε ο Δήμαρχος.