Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δικάζεται αύριο ο δάσκαλος από την Ιεράπετρα που είχε ασελγήσει σε παιδιά

7:06 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017
07:02 μ.μ. - Παρ, 03/06/2017
Image: Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δικάζεται αύριο ο δάσκαλος από την Ιεράπετρα που είχε ασελγήσει σε παιδιά

Στο προσκήνιο έρχεται πάλι αύριο η υπόθεση του 58χρονου δασκάλου από την Ιεράπετρα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και είχε αναβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου όταν παραιτήθηκε ο μέχρι τότε συνήγορός του και το δικαστήριο είχε ορίσει νέο που ζήτησε αναβολή για να μελετήσει τη δικογραφία.
 
Το περιστατικό είχε συμβεί το Φεβρουάριο του 2016 και ο δάσκαλος προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή – Εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τις παράνομες πράξεις που έχουν βιντεοσκοπηθεί αλλά δεν αναγνώρισε εκτός των βιντεοσκοπημένων παράνομων πράξεων, κάποια άλλη.Ο κατηγορούμενος είχε προφυλακιστεί στις Φυλακές Τριπόλεως.
 
Ο εκπαιδευτικός που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο συνελήφθη έπειτα από καταγγελία των γονέων ενός ανήλικου κοριτσιού, οι οποίοι είχαν υποψιασθεί τη συμπεριφορά του αλλά και με βάση υλικό από κάμερα που τοποθέτησαν, καταγράφοντας τις κινήσεις του στο δωμάτιο του 8χρονου κοριτσιού που του έκανε μάθημα.
 
Πηγή: anatolh.com