Στην Κρήτη ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

2:34 μ.μ. - Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019
02:05 μ.μ. - Παρ, 17/34/2019
Image: Στην Κρήτη ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη είχε στα γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη, Ανδρέα Δασκαλάκη αλλά και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Κώστα Λαγουδάκη. 
 
Τόσο ο κ. Ανδρικόπουλος όσο και ο Σταύρος Αρναουτάκης εξήραν τη συνεργασία του που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία αποσκοπεί πάντα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
 
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας αναγνώρισε πόσο σημαντική, όπως είπε, είναι η στήριξη του Σταύρου Αρναουτακη, που "είναι στυλοβάτης σε ο,τι χρειαστεί η ΕΛ.ΑΣ"
 
Ο Περιφερειάρχης ανταπέδωσε, Σεκθειάζοντας τη συνεργασία που έχει με τον υποστράτηγο Κώστα Λαγουδακη και τον Αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Σπυριδάκη.
 
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το cretalive.gr, η κάθοδος της φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ στο νησί συνδέεται με τις εκδηλώσεις της Μάχης της Κρήτης ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι κατά την παραμονή τους στο νησί θα έχουν συναντήσεις και επαφές με στελέχη και της τοπικής Αστυνομίας.