Στην κορυφή της χώρας η Ελένη Γκέλη στο Πανελλήνιο Σύνθετων με Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο

11:54 π.μ. - Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017
11:05 π.μ. - Δευ, 29/54/2017
Image: Στην κορυφή της χώρας η Ελένη Γκέλη στο Πανελλήνιο Σύνθετων με Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο

Η αθλήτρια του Γ.Α.Σ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σημείωσε την επίδοση των 5001 βαθμών

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ελένη Γκέλη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, έπειτα από δύο αγωνιστικές ημέρες του Επτάθλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων για την κατηγορία των Νέων, που διεξήχθη στην πόλη των Σερρών .
Η αθλήτρια του Γ.Α.Σ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σημείωσε την επίδοση των 5001 βαθμών, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν η Μαρκοπούλου με 4.865 β και στην Τρίτη θέση η Τζιμογιαννη με 4.563.
Η Ελένη που από την αρχή της σεζόν γυμνάζεται δίπλα στη Δέσποινα Πάκου, εκτός από την κατηγορία των Νέων μετείχε την ίδια στιγμή και στην κατηγορία του Επτάθλου Γυναικών , όπου με την επίδοση των 5001 βαθμών κέρδισε επίσης το Χάλκινο Πανελλήνιο μετάλλιο, με την δεύτερη θέση να καταλαμβάνει η Τζικανούλα με 5.163 β. και την πρώτη θέση η Σοφία Υφαντίδου με 5.745 β.
Αναμφισβήτητα τις αξίζουν διπλά συγχαρητήρια αν αναλογιστούμε πως η ίδια ανήκει στην κατηγορία όχι των Νέων, αλλά των Νεανίδων , γεγονός που δεν την σταμάτησε να συναγωνιστεί τις κατά πολύ μεγαλύτερες αθλήτριες και τελικά να αναδειχθεί Χρυσή Πανελληνιονίκης , ενώ έδειξε την ισχυρή παρουσία της και στο βάθρο των γυναικών. 
Έπειτα από μια απαιτητική χρονιά , συνδυάζοντας σπουδές και πρωταθλητισμό ,κατάφερε τον στόχο της και απέδειξε πως η επιλογή να ασχοληθεί με τα σύνθετα αγωνίσματα δεν ήταν παρά μόνο επιτυχημένη. 
Επόμενος μεγάλος στόχος της αποτελεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων στην κατηγορία της ,που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κατερίνης στις 8 & 9 Ιουλίου.
Να ευχαριστήσουμε την Ελένη από καρδιάς για όλα όσα μας έχει χαρίσει και να εκφράσουμε τα θερμότερα μας συγχαρητήρια, τόσο σε αυτήν όσο και στην προπονήτριας της για το σπουδαίο έργο τους.
Καλή συνέχεια με υγεία , δύναμη και πολλά χαμόγελα!!!