Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή που ασέλγησε σε ανήλικη αθλήτρια

6:07 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017
06:08 μ.μ. - Παρ, 11/07/2017
Image: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή που ασέλγησε σε ανήλικη αθλήτρια

Σε βάρος του 47χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη

Φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία του 47χρονου προπονητή πυγμαχίας που κατηγορείται ότι αποπλάνησε και ασέλγησε σε βάρος 14χρονης αθλήτριας, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.
 
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα, από γυμναστή, κατ’ εξακολούθηση.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:
 
ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 11-2-1970 στην Αθήνα


 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
 
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 
Πηγή: flashnews.gr