Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας, ο Θεοδόσης Καλαντζάκης

11:04 π.μ. - Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022
11:12 π.μ. - Σάβ, 31/04/2022
Image: Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας, ο Θεοδόσης Καλαντζάκης

Καμία επικίνδυνη πυρκαγιά στον Δήμο Ιεράπετρας το 2022

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή, Αντιπύραρχο κ. Δημήτρη Καλλιοτζή και προσωπικό της Υπηρεσίας.

Ο κος Καλαντζάκης συζήτησε με τον Διοικητή για το σπουδαίο έργο της υπηρεσίας αλλά και τη σημαντική ανάγκη για επιπλέον στελέχωσή της και αντάλλαξε ευχές με τους παρισταμένους.

Επιπλέον ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Όλο το Πυροσβεστικό Σώμα Ιεράπετρας με αυταπάρνηση και προσήλωση στο καθήκον βρίσκεται διαρκώς σε επαγρύπνηση παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, αλλά και άλλων σοβαρών συμβάντων.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα όλων των εργαζομένων, αλλά και στην άψογη συνεργασία τους με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ιεράπετρας, με τις εθελοντικές ομάδες και τους Συλλόγους καταφέραμε φέτος να μην έχουμε ούτε μια επικίνδυνη πυρκαγιά.

Ευχαριστώ τον κ. Καλλιοτζή για τη συνεχή συνεργασία και παραμένουμε στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υποστηρίζοντας και από τη μεριά μας τα περιστατικά που προκύπτουν και στηρίζοντας όλα τα αιτήματά της Υπηρεσίας για εξοπλισμό και στελέχωση.

Εύχομαι στους Πυροσβέστες μας καλή χρονιά με υγεία».