Στην Πορτογαλία το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο πλαίσιο Εrasmus+

1:02 μ.μ. - Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023
01:05 μ.μ. - Πέμ, 25/02/2023
Image: Στην Πορτογαλία το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας  στο πλαίσιο Εrasmus+

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “RIVERS”

Στην Πορτογαλία το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο πλαίσιο Εrasmus+

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “RIVERS”

Μετακίνηση σε Εrasmus+ 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας στην πόλη Torres Novas της Πορτογαλίας.

Μαθητές,μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας πραγματοποίησαν κινητικότητα Erasmus+ στην πόλη Torres Novas της Πορτογαλίας από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις 4 Μαρτίου 2023. Η κινητικότητα έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ΚΑ229, με κωδικό 2020-1-IT02-KA229-079075_5  και τίτλο: “RIVERS”».

hxonews

Πρώτη μέρα για τo Rivers στην Πορτογαλία στην πόλη Torres Novas. Συνάντηση στο Σχολείο και επίσκεψη στο Reserva Natural do Paul de Boquilobo κοντά στον ποταμό Almonda .

Δεύτερη Ημέρα. Οι ομάδες επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία της επικράτειας και το Nazaré, όπου μπορείς να βρεις τα υψηλότερα κύματα στον κόσμο.

Τρίτη μέρα. Μετά την επίσκεψη στον ποταμό Almonda και την Alviela Water Springs η ομάδα επισκέφθηκε το Serras de Aire και το Φυσικό Πάρκο Candeeiros. Στο τέλος επισκεφτήκαμε το Κέντρο Επιστημών Alviela και τις σπηλιές του Σαντ' Αντόνιο.

hxonews

Τέταρτη μέρα. Επίσκεψη στην πόλη Tomar, τον ποταμό και τις βιομηχανίες που συνδέονται με το σύστημα ύδρευσης της πόλης.

Πέμπτη μέρα. Άφιξη στη Λισαβόνα. Περιήγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Rivers είπαν αντίο στο τέλος της ημέρας. Αυτό είναι το τέλος της κινητικότητας στην Πορτογαλία. Ευχαριστούμε τις οικογένειες για τη φιλοξενία των μαθητών/τριων.

Η Παιδαγωγική Ομάδα Erasmus + του 1ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=hbLXuT-c6rw

hxonews