Στην Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

5:10 μ.μ. - Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023
05:06 μ.μ. - Τρί, 06/10/2023
Image: Στην Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στον Μακρύ Γιαλό

Επίσκεψη στην Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ Τσαμπανάκη και μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας, τον πρώην Προέδρο, κ. Γεώργιο Στεφανάκη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού, κ. Εμμανουήλ Μπαργοδάκη και κατοίκους του Αγίου Στεφάνου παρουσία και αντιδημάρχων.

Συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα (άρδευση, αποχέτευση, αγροτική οδοποιία, καθαριότητα), ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όπως είναι ο νέος ηλεκτροφωτισμός στον Μακρύ Γιαλό, όπου τοποθετήθηκαν συνολικά 60 νέοι ιστοί με λαμπτήρες  τύπου Led και πάνω από 130 νέα φωτιστικά οδών, καθώς και για έργα που υλοποιούνται, όπως είναι ο Βιολογικός, αλλά και εκείνα που δημοπρατούνται, όπως είναι η κατασκευή του λοξού νοτιοανατολικού λιμενοβραχίονα του αλιευτικού καταφυγίου κ.α.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, προγραμματίσαμε, μελετήσαμε, εξασφαλίσαμε τα χρήματα ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε προς χρήση το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο παραλιακό μέτωπο του Μακρύ Γιαλού, που αποτελείται από φωτιστικά νέας τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν πλέον πλήρη και άπλετο φωτισμό στην περιοχή ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών της περιοχής συμβάλλοντας συγχρόνως στην αισθητική της αναβάθμιση. 

hxonews

Άμεσα θα ξεκινήσει και η κατασκευή της νέας δεξαμενής ύδρευσης η οποία θα παρέχει στον Άγιο Στέφανο μεγαλύτερη αποθήκη πόσιμου νερού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Αγίου Στεφάνου, κ. Τσαμπανάκη, τα μέλη του Δ.Σ. και όλους τους συμμετέχοντες για τη συνεργασία».