Στην Ελούντα ο Άδ. Γεωργιάδης για εγκαίνια ξενοδοχείου

7:01 μ.μ. - Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020
07:06 μ.μ. - Σάβ, 27/01/2020
Image: Στην Ελούντα ο Άδ. Γεωργιάδης για εγκαίνια ξενοδοχείου

Ο υπουργός θα παραμείνει στην Ελούντα μέχρι αύριο το βράδυ.

Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος θα εγκαινιάσει ξενοδοχειακή επένδυση στην Ελούντα, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου αδειοδοτήθηκε πολύ γρήγορα και είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Ο υπουργός αναμένεται να εγκαινιάσει στον Αλμυρό ένα boutique hotel, που ουσιαστικά αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου επιχειρηματικού πρότζεκτ 410 εκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή του Λασιθίου.

Συγκεκριμένα θα εγκαινιαστεί το “The Island Concept luxury boutique hotel” της εταιρείας Mirum Hellas του Ρώσου επιχειρηματία Βιτάλι Μπορίσοφ. Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα μόνο μέρος της μεγάλης επένδυσης στην οποία θα προχωρήσει η εταιρεία σε μια έκταση 675 στρεμμάτων που θα περιλαμβάνει 340 παραθεριστικές κατοικίες, μαρίνα για 64 σκάφη, πολυτελές 5αστερο ξενοδοχείο, αθλητικές εγκαταστάσεις, κέντρα ευεξίας κλπ.

hxonews

Ο κ. Γεωργιάδης κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου του πρωί, συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Τον υποδέχθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, και αμέσως μετά αναχώρησε οδικώς για την Ελούντα, όπου θα παραμείνει μέχρι αύριο το βράδυ.

Πηγή Νέα Δράσις