Στα χέρια των αρχών ο δράστης του φονικού στα Δειλινά

10:12 π.μ. - Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018
10:10 π.μ. - Τετ, 10/12/2018
Image: Στα χέρια των αρχών ο δράστης του φονικού στα Δειλινά

Σκότωσε με τρεις μαχαιριές στην κοιλιά την πρώην κουνιάδα του

Ζήτημα χρόνου ήταν για τις διωκτικές αρχές ο εντοπισμός και η σύλληψη του 60χρονου άνδρα, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 53χρονη πρώην κουνιάδα του.
 
Ο δράστης ο οποίος αμέσως μετά το άγριο φονικό έσπευσε να εξαφανιστεί με ένα δίκυκλο που χρησιμοποιούσε, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη γύρω στις 9:15 το πρωί και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

 
Όπως είχε γράψει το cretapost.gr όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί, όταν ο 60χρονος περίμενε την 53χρονη συγγενή του εξ αγχιστείας να μεταβεί στην καφετέρια όπου και εργαζόταν στα Δειλινά, στη διασταύρωση των οδών Στρυμώνος και Παύλου Μελά.
 
Μόλις η γυναίκα έφτασε στην επιχείρηση, ο 60χρονος εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, όταν ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, καταφέροντας της τρία χτυπήματα που αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

 
Η άτυχη 53χρονη σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, ενώ ο φερόμενος ως δράστης επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε. Στο σημείο του φονικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί που άρχισαν αμέσως να καταδιώκουν τον δράστη.
 
Δυστυχώς όμως, η παρέμβαση των διασωστών δεν ήταν σωτήρια για την άτυχη γυναίκα, η οποία έσβησε από την ακατάσχετη αιμορραγία.
 
 
cretapost.gr