Στα Πανελλήνια Καλλιστεία, οι Κρητικές εστεμμένες

7:44 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022
07:10 μ.μ. - Δευ, 10/44/2022
Image: Στα Πανελλήνια Καλλιστεία, οι Κρητικές εστεμμένες

Στον Τελικό των Πανελληνίων Καλλιστείων προκρίθηκαν οι δύο πρώτες νικήτριες του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς

Άλλη μία επιτυχία για τα Παγκρήτια Καλλιστεία αποτελεί η πρόκριση της Miss Κρήτη 2021 Ζωής Ασουμανάκη και της Miss Κρήτη Young 2021 Ιωάννας Σκουλά, στον τελικό των Πανελληνίων Καλλιστείων Star Ελλάς – Miss Ελλάς – Miss Young 2022.

hxonews
hxonews

Πιο συγκεκριμένα, εκατοντάδες νέες γυναίκες από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ομορφιάς που έκανε και φέτος ο διαγωνισμός και παραβρέθηκαν την Κυριακή 09 Οκτωβρίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα όπου η ομορφιά και τα νιάτα  συνάντησαν την 7μελή επιτροπή που αποτελείτο από εκπροσώπους της μόδας και του θεάματος.

Εκεί, οι δύο όμορφες κρητικοπούλες κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό των Πανελληνίων Καλλιστείων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Έτσι λοιπόν, τα Παγκρήτια Καλλιστεία συνεχίζουν το έργο τους προβάλλοντας και αναδεικνύοντας νέες κοπέλες με εμφανισιακά προσόντα, στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η διαδικασία υποβολής συμμετοχών στον 42ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς έχει ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν τα casting, όπου θα επιλεγούν οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού.  

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο 2810-334506.