Στα Φέρμα - Αγ.Ιωάννη και στο Μακρύ Γιαλό κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μαζί με την Κ. Σπυριδάκη

9:27 π.μ. - Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Δευ, 27/27/2024
Image: Στα Φέρμα - Αγ.Ιωάννη και στο Μακρύ Γιαλό κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μαζί με την Κ. Σπυριδάκη

Το Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τη Βουλευτή του Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Δήμου Ιεράπετρας, των Τοπικών Οργανώσεων της Ιεράπετρας και της Σητείας, της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής βρέθηκαν στα Φέρμα-Αγ. Ιωάννη και στο Μακρύ Γιαλό το Σάββατο 25.05.2024.

hxonews

Το κλιμάκιο στα Φέρμα είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους πολίτες, να ακούσει τις απόψεις τους, τα βιώματά τους, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για την ακρίβεια, τα έργα υποδομών, τα εγγειοβελτιωτικά και αντιπλημμυρικά έργα, τη λειψυδρία, την εξέλιξη του έργου της κατασκευής της λιμνοδεξαμενής Αγ. Ιωάννου – Χοχλακίων, και τις χιλιάδες ενστάσεις για τους Δασικούς Χάρτες που εκκρεμούν.

hxonews

Στη συνέχεια το κλιμάκιο συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του Μακρύ Γιαλού, με τους οποίους είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η λειψυδρία, καίρια έργα υποδομών – όπως το λιμανάκι του μακρύ γιαλού και ο βιολογικός, το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών με την υποστελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού του Μακρύ Γιαλού, η τραγική κατάσταση των Νοσοκομείων, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μακρύ Γιαλού, η αγροτική παραγωγή και η ζημία που έχουν υποστεί τόσο οι ελαιοπαραγωγοί όσο και παραγωγοί κηπευτικών θερμοκηπίου.

hxonews

Κατά τη διανομή έντυπου υλικού στο παραλιακό μέτωπο του Μακρύ Γιαλού αναφορικά με την ακρίβεια και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, το κλιμάκιο συνομίλησε με τον κόσμο για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και την ύψιστη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών ώστε στις 9 Ιουνίου, να επιλέξουμε με την ψήφο μας μία Ευρώπη που θα έχει ως προτεραιότητα το Κράτος Πρόνοιας, το Κράτος Δικαίου και το Κοινωνικό Κράτος, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

hxonews

Δελτίο Τύπου, Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου