Στα εμβολιαστικά κέντρα της Ιεράπετρας η Μπορμπουδάκη

3:09 μ.μ. - Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021
03:04 μ.μ. - Παρ, 02/09/2021

Παραδόθηκε στην καρδιολογική η δωρεά του Συλλόγου Ρεθυμνιωτών

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε σήμερα η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη προκειμένου να επισκεφθεί τα εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο Νοσοκομείο. Συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή και τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Σε δηλώσεις της στην κάμερα του hxonews.gr η κα Μπορμπουδάκη ανέφερε.

hxonews
hxonews
hxonews

Κατά την προηγούμενη επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου όπως και με τον Δήμαρχο. Σήμερα ο Δήμαρχος απουσιάζει σε Υπηρεσιακές συναντήσεις στην Αθήνα, θα επικοινωνήσω όμως μαζί του ώστε εκ νέου να προγραμματίσουμε μια συνάντηση. Έγινε ωστόσο συνάντηση με τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου και στη συνέχεια και με τον Διοικητή. Ο Σύλλογος ενημερώθηκε για μια σειρά θεμάτων όπως ο αξονικός, το τμήμα επειγόντων περιστατικών, το νέο ακτινολογικό μηχάνημα καθώς και για τον υπερηχογράφο στο γυναικολογικό τμήμα. Ζητήθηκε να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Νοσοκομείο και να υπάρχει μια καλή συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και την 7η Υγειονομική περιφέρεια. Κάνουμε μια νέα αρχή και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

hxonews

Η κα Διοικήτρια έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά τριών σύγχρονων monitor συμβατών με την κεντρική μονάδα παρακολούθησης και καταγραφής της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας από Ρεθυμνιώτες κατοίκους της Ιεράπετρας.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews Εθελοντές της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας βοηθούν στη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων του Νοσοκομείου
Εθελοντές της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας βοηθούν στη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων του Νοσοκομείου
hxonews