Στ. Αρναουτάκης: Ο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών επιβατικός σταθμός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου προς όφελος των πολιτών

1:04 μ.μ. - Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
01:06 μ.μ. - Σάβ, 23/04/2018
Image: Στ. Αρναουτάκης: Ο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών επιβατικός σταθμός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου προς όφελος των πολιτών

Θα συμβάλει στην αναβάθμιση του τουρισμού

 
Ως τον πλέον σύγχρονο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών επιβατικό σταθμό του ΚΤΕΛ στην Ελλάδα που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες μεταφορών στην Κρήτη,θα διευκολύνει τους πολίτες ,θα ενισχύσει την εξωστρέφεια και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης το νέο σταθμό του ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο μιλώντας πρι λίγο στα εγκαίνια που έγιναν παρουσία του Αρχιεπισκοπου,Αρχων,μετόχων και πληθους κοσμου. Ο Περιφερειάρχης έδωσε συγχαρητηρια στην Διοίκηση,στον Πρόεδρο Μανολη Χαχλιουτη, τον Διευθυντή Γιώργο Χαλεπάκη, στους μετόχους επισημαίνοντας την καλη συνεργασία με την Διοίκηση του ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης, ενώ καλωσόρισε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών στο πλαίσιο της διοργάνωσης του πανελληνίου συνεδρίου τους, το οποίο διεξάγεται στο Ηράκλειο με αφορμή τα εγκαίνια. 
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτακης στην ομιλία του ανεφερε:
“Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την πόλη του Ηρακλείου, καθώς ένα εμβληματικό κτήριο, ένα κτήριο που άφησε ανεξίτηλα αποτυπώματα στην ιστορία της πόλης, πλήρως ανακατασκευασμένο, σύγχρονο, καλαίσθητο και λειτουργικό, παραδίδεται στο κοινό, αποτελώντας, πλέον, τον πιο σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών επιβατικό σταθμό ΚΤΕΛ στην Ελλάδα. Ως Περιφέρεια Κρήτης, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς που προηγήθηκε των σημερινών εγκαινίων. Από το σχεδιασμό του έργου, από τη χρηματοδότηση της κατασκευής του, από το σύντομο χρόνο παράδοσής του, προκύπτουν παραδείγματα που όλοι πρέπει να μιμηθούμε, γιατί όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά, όταν συνεργαζόμαστε, τότε τα αποτελέσματα ικανοποιούν όλους μας.
Από σήμερα η Κρήτη αποκτά ένα ακόμα εφόδιο στην προσπάθεια που συνεχώς καταβάλλουμε για να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μεταφορών στο νησί. Ο νέος επιβατικός σταθμός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου ενισχύει την εξωστρέφεια του νησιού, συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουρισμού, βελτιώνει τις καθημερινές συνθήκες χιλιάδων ντόπιων και ξένων επισκεπτών που θα εξυπηρετούνται μέσα σε αυτό το χώρο. Το έργο αυτό επιβεβαιώνει τη διαχρονική και ακατάλυτη σχέση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου αλλά και του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου με την ανάπτυξη της Κρήτης, μέσα από τις υπεραστικές μεταφορές, το εμπόριο και τη μεταφορά ταξιδιωτών.
Μια σχέση που θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την ανάδειξη αυτού του ιστορικού κτηρίου, όχι μόνο ως του κυριότερου οδικού μεταφορικού κέντρου της Ανατολικής Κρήτης, αλλά ως ενός μεγάλου κόμβου  εκκίνησης προς την υπόλοιπη Κρήτη, εκεί όπου το μεταφορικό έργο έχει αναλάβει να εκτελεί με αντίστοιχες υψηλές προδιαγραφές, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ της Δυτικής Κρήτης. Σε αυτό το σημείο, ως Περιφέρεια Κρήτης, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην Κρήτη τον Πρόεδρο και τα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του πανελληνίου συνεδρίου τους, το οποίο διεξάγεται στο Ηράκλειο με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια. Είμαστε βέβαιοι ότι κατά την παραμονή τους στο νησί, θα γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Κρήτης, θα απολαύσουν την κρητική κουζίνα και σίγουρα θα ευχαριστηθούν από τη φιλοξενία των Κρητικών. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ, στους ανθρώπους που με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό εκτελούν με ασφάλεια το μεταφορικό τους έργο, καλή συνέχεια στη δουλειά τους. Στον πρόεδρο, στα μέλη της διοίκησης, στη διεύθυνση του ΚΤΕΛ εκφράζουμε θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια γιατί σήμερα δικαιώνονται προσπάθειες χρόνων, συγχαρητήρια γιατί έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλων των Κρητικών.”


 
Image_1
 
Image_2
 
Image_3