Σοκάρουν οι μαρτυρίες στα Τρίκαλα: «Την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει»

10:50 π.μ. - Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
10:05 π.μ. - Τρί, 22/50/2018
Image: Σοκάρουν οι μαρτυρίες στα Τρίκαλα: «Την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει»

«Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο», λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος που γνωρίζει τις καταστάσεις

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τη δολοφονία 45χρονης μητέρας τριών παιδιών από τον 52χρονο σύζυγό της, ο οποίος την έσφαξε με 60 μαχαιριές.
 
Μπροστά στο άγριο φονικό, που σημειώθηκε περίπου στις 17:00, ήταν και η 14χρονη κόρη τους, η οποία είδε τη μητέρα της να δολοφονείται άγρια από τον ίδιο της τον πατέρα.
 
Σοκ προκαλούν και οι μαρτυρίες των γειτόνων, με μια γυναίκα να αποκαλύπτει πως πριν από λίγο καιρό η 45χρονη της είχε χτυπήσει την πόρτα, καλώντας σε βοήθεια, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο σύζυγός της «την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει». 
 
Μάλιστα της είχε ζητήσει βοήθεια για να εγκαταλείψει το σπίτι της. Είχε μαζί της μια βαλίτσα και το μικρό τους παιδί και για λίγο καιρό δεν επέστρεψε.
 
Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα, σύζυγός της φέρεται να πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου εργάζονταν, ως νοσηλεύτρια, και να την έπεισε να επιστρέψει.
 
 
Ακόμα μια μαρτυρία, αυτή του πεθερού της άλλης κόρης του ζευγαριού, αναφέρει πως το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες στον άντρα της και δολοφόνο, καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν μέχρι και σε ξυλοδαρμό. «Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο», λέει χαρακτηριστικά.
 
 
in.gr