Σοκάρουν οι λεπτομέρειες με την 13χρονη που βιάστηκε στην Κρήτη

3:06 μ.μ. - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
03:12 μ.μ. - Παρ, 14/06/2018
Image: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες με την 13χρονη που βιάστηκε στην Κρήτη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού του 13χρονου κοριτσιού που βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές φέτος το καλοκαίρι

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ekriti.gr ο 43χρονος που έχει συλληφθεί για το βιασμό και που δηλώνει Παλαιστίνιος, φέρεται να βίαζε συστηματικά το ανήλικο κορίτσι από το Βέλγιο, εκμεταλλευόμενος την φιλία που είχε με τον πατέρα του κοριτσιού και τη δυνατότητα που είχε να μπαίνει στο σπίτι τους.
 
Το καλοκαίρι, η 13χρονη με την μητέρα της είχαν έρθει στην Κρήτη προκειμένου το κορίτσι να δει τον πατέρα του. Εκεί, ο 43χρονος, φέρεται να έδινε υπνωτικά χάπια στον πατέρα της μικρής και στη συνέχεια τη βίαζε, απειλώντας την ότι αν μιλήσει θα τους κάνει κακό. 
 
Το κοριτσάκι βιαζόταν συστηματικά, κάτι που έχει διαπιστώσει και ο ιατροδικαστής.
 
Όταν η μητέρα και η κόρη επέστρεψαν στη χώρα τους, η μικρή άρχισε να έχει μια διαφορετική συμπεριφορά λόγω του σοκ που είχε υποστεί. Η μητέρα υποψιασμένη πια, άρχισε να ψάχνει το κινητό τηλέφωνο της κόρης της και έκπληκτη είδe τα μηνύματα που της είχε στείλει ο 43χρονος. 
 
Χωρίς να χάσει χρόνο, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στο Βέλγιο όπου ήταν και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κρήτη για να το καταγγείλει και εδώ.
 
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του και μετά το ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα, συνελήφθη. Σήμερα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή στις 18 Δεκεμβρίου. 
 
Πηγή ekriti.gr