Σοκάρει το βίντεο με τον εκσφενδονισμό μοτοσικλετιστή στη Σητεία

9:07 π.μ. - Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020
09:08 π.μ. - Τετ, 19/07/2020
Image: Σοκάρει το βίντεο με τον εκσφενδονισμό μοτοσικλετιστή στη Σητεία

SOS BOAK

Σοκάρει το νέο βίντεο που αναρτήθηκε στην ομάδα SOS ΒΟΑΚ, από το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας Μιχάλη Λιαπάκη, που κοινοποίησε την ανάρτηση – βίντεο του κ. Γιάννη Δασκαλάκη και δείχνει την σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του μοτοσικλετιστή. 

Η ανάρτηση του κ. Δασκαλάκη που δημοσίευσε στην ομάδα SΟS BOAK , ο κ. Λιαπάκης επισημαίνει:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!Τον έσωσε το κράνος.Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων…

Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο.

Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία.

Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν !!

Αν ακούει το κράτος απαλλάξτε το κράνος από ΦΠΑ και στην τελική επιδοτήστε τα ή συμψηφίστε την αγορά τους με τα τέλη κυκλοφορίας για κάποια χρόνια, ανάλογα την κατηγορία !!Γιάννης Δασκαλάκης

politika .gr