Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος 9 μηνών τραυματίστηκε σε τροχαίο - Νεκρό το βρέφος

9:07 π.μ. - Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019
09:08 π.μ. - Τετ, 28/07/2019
Image: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος 9 μηνών τραυματίστηκε σε τροχαίο - Νεκρό το βρέφος

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους που θα έβλεπε το φως του ήλιου σε λίγες ημέρες

Με μία αδιανόητη τραγωδία για μία μέλλουσα μητέρα ξεκίνησαν οι ειδήσεις που «είδαν» το φως της δημοσιότητας σήμερα, καθώς ένα τροχαίο ήταν αρκετό για να στοιχίσει σε μία γυναίκα το παιδί που θα κρατούσε σε λίγες ημέρες στα χέρια της.
 
Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής και συγκεκριμένα περίπου στις 16:30 στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.
 
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μέσα στο ένα όχημα βρισκόταν μία γυναίκα η οποία διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η έγκυος τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.
 
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους που είχε μέσα στην κοιλιά της η γυναίκα. Το έμβρυο ήταν νεκρό…
 
Η άτυχη γυναίκα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με το άλλο ανήλικο παιδί της όταν έγινε το μοιραίο που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή από ένα βρέφος το οποίο θα γεννιόταν λίγες ημέρες αργότερα.
 
 
neakriti.gr