Σκουλούδης: Έρχονται 21 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Ιεράπετρας

11:37 π.μ. - Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
11:05 π.μ. - Παρ, 17/37/2024
Image: Σκουλούδης: Έρχονται 21 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Ιεράπετρας

Τι είπε στον Ηχώ 99,8 για τις χρηματοδοτήσεις της ΑΓΡΕΞ και του Μουσικού Σχολείου, ο Αντιδήμαρχος Προγρ/σμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Διαφάνειας & Παιδείας Δια Βίου Μάθηση Ιεράπετρας

Με αφορμή την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και τον Βουλευτή Ηρακλείου Κων/νο Κεφαλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Α. Σκουλούδης ο οποίος συμμετείχε ως Αναπληρωτής Δημάρχου, μίλησε στον Ηχώ 99,8.

Ο κ. Σκουλούδης μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος θα στελεχωθεί με 21 νέους υπαλλήλους. Θα υπάρξουν 4 εξειδικευμένοι μηχανικοί και 4 με 5 άτομα στον τομέα της καθαριότητας οι οποίοι ουσιαστικά θα καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί στην καθαριότητα λόγω συνταξιοδότησης κάποιων υπαλλήλων. Σχεδόν όλες οι αιτήσεις για νέες θέσεις θα καλυφθούν μέχρι το τέλος του χρόνου ξεκινώντας αμέσως μετά τις εκλογές. Παράλληλα, ο κ. Σκουλούδης ζήτησε την εκπαίδευση των υπαλλήλων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Δήμο ώστε να μπορούν να αξιοποιούνται σε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις. Μας μίλησε επίσης για μία ευχάριστη έκπληξη την οποία ετοιμάζει ο Δήμος σχετικά με την καθαριότητα και η οποία θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις χρηματοδοτήσεις σχετικά με το Μουσικό Γυμνάσιο και την ΑΓΡΕΞ. Για την ΑΓΡΕΞ υπάρχει ήδη χρηματοδότηση της τάξης των 255.000 ευρώ για να γίνει μελέτη ώστε να δημιουργηθεί εκθεσιακό κέντρο. Όσων αφορά το Μουσικό Γυμνάσιο, είπε ότι η χρηματοδότηση είναι για τη μελέτη η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο και διαβεβαίωσε ότι δεν θα χαθεί καμία χρηματοδότηση.

Καταλήγοντας, ο κ. Σκουλούδης είπε ότι το κλίμα από την χθεσινή συνάντηση είναι πολύ θετικό και τα αποτελέσματα της συζήτησης αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι.