Σήμερα η πρώτη λοταρία αποδείξεων

6:52 π.μ. - Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017
06:11 π.μ. - Πέμ, 30/52/2017
Image: Σήμερα η πρώτη λοταρία αποδείξεων

Ο πρώτοι 1000 που θα πάρουν από 1000 ευρώ

Η πρώτη κλήρωση αποδείξεων θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη, όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ. Θα συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές του Οκτωβρίου, που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών και επιπλέον οι συναλλαγές του ιδίου μηνός (μεταφορές πίστωσης/άμεσες χρεώσεις) προς επαγγελματικούς λογαριασμούς. Πριν την κλήρωση θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.
Την Πέμπτη κληρώνει
Η πρώτη κλήρωση του προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ανακοίνωσαν το βράδυ της Τετάρτης το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ, επιβεβαιώνοντας ότι μέχρι τελευταία στιγμή «παιζόταν» η τελική ημέρα. 
Μπείτε στην ΑΑΔΕ να δείτε πόσους λαχνούς έχετε
Πριν από τη διενέργεια της κλήρωσης θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε.(www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο. Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε.
Οι αποδείξεις Οκτωβρίου στη λοταρία
Στην πρώτη αυτή κλήρωση, προστίθεται στην ανακοίνωση, συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών και επιπλέον οι συναλλαγές του ιδίου μηνός (μεταφορές πίστωσης/άμεσες χρεώσεις) προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της Α.Α.Δ.Ε. έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.
 
Δεν χάνεται καμία απόδειξη
Δεδομένου και του θέματος που προέκυψε με τη δήλωση των επαγγελματικών λογαριασμών, διευκρινίζεται ότι οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της Α.Α.Δ.Ε., μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην Α.Α.Δ.Ε. κτλ.) δεν χάνονται σε καμία περίπτωση, καθώς διασφαλίζεται, με κάθε εύκαιρο μέσο και τρόπο, ότι θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις.
 
Αυτό σημαίνει ότι οι αποδείξεις αυτές του Οκτωβρίου μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές των πρώτων εννιά μηνών θα συμπεριληφθούν στη σούπερ λοταρία των Χριστουγέννων.
 
Κέρδος 1000 ευρώ ακατάσχετα και αφορολόγητα
Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
 
 
Πηγή: in.gr