Σητεία: Με drone και τη συνδρομή του σκύλου της ΕΜΑΚ συνεχίζονται οι έρευνες για τον 87χρονο

12:47 μ.μ. - Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024
12:02 μ.μ. - Πέμ, 08/47/2024
Image: Σητεία: Με drone και τη συνδρομή του σκύλου της ΕΜΑΚ συνεχίζονται οι έρευνες για τον 87χρονο

Ώρες αγωνίας για τον ηλικιωμένο άνδρα που χάθηκε το βράδυ της Κυριακής

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, εθελοντές και συγχωριανοί συνεχίζουν και σήμερα την αγωνιώδη αναζήτηση για τον 87χρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή από το Καλό Χωριό Ζήρου Σητείας.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες που έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες, με την αγωνία των συγγενών του ηλικιωμένου άνδρα να έχει κορυφωθεί. Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν αστυνομικοί, μέλη των Εθελοντών Διασωστών Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης (ΕΔΕΑΚ) αλλά και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σητείας.

Της ευρύτερης περιοχής υπερίπταται drone της ΕΔΕΑΚ, ενώ συνδράμει και ο σκύλος της ΕΜΑΚ. Από την πλευρά της Πυροσβεστικής στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο πυροσβέστες από τη Σητεία ενώ έχει διατεθεί και ένα πυροσβεστικό όχημα. Την όλη επιχείρηση συντονίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, o 87χρονος Γιώργος Ζαχαράκης έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή της Ζήρου την περασμένη Κυριακή και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, όπως γνωστοποίησε και η ΕΔΕΑΚ είναι αδύνατος με ύψος 1,73, με άσπρα μαλλιά και φορούσε μαύρα ρούχα.

Οπως τονίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 2843022259.

hxonews

cretalive.gr