Σήμερα Τετάρτη το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Όλγα και την 3χρονη κόρη της

7:27 π.μ. - Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021
07:01 π.μ. - Τετ, 13/27/2021
Image: Σήμερα Τετάρτη το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Όλγα και την 3χρονη κόρη της

Σπαραγμός για τα θύματα της τραγωδίας - Μάνα και κόρη έσβησαν μόλις 20 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας

Την Τετάρτη αναμένεται να γραφτεί η τελευταία πράξη της διπλής τραγωδίας που συγκλονίζει την Κρήτη τις τελευταίες ώρες.

Η τριανταεπτάχρονη Όλγα -αστυνομικός του Α.Τ. Πύργου- και η μόλις τριών ετών κορούλα της Στέλλα που χάθηκαν στο μοιραίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης - Γαλιάς σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού οδηγούνται σε λίγες ώρες στην τελευταία τους κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ στις Μοίρες στις 4:30 μ.μ το απόγευμα της Τετάρτης. Οι σοροί θα βρίσκονται στην οικία στις 2 μ.μ.

hxonews

Πηγή Φωτογραφίας: apopsilive.gr 

Υπενθυμίζεται όπως έγραψε νωρίτερα το Cretalive, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε  - υπό συνθήκες που διερευνώνται  - με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από το σημείο της τραγωδίας το σπίτι της οικογένειας ήταν μόλις 20 μέτρα...

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού οι οποίοι παρά το σοκ λόγω της προσωπικής γνωριμίας με την άτυχη Όλγα προσπαθούν με σχολαστικότητα να διακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. Κλειδί στην έρευνα θα αποτελέσει - όπως εκτιμάται - κάμερα παρακείμενου σπιτιού που πιθανότατα κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγραψε πρώτο το cretalive.gr, στο αυτοκίνητο επέβαινε και η μόλις τριών ετών κορούλα της που βρήκε τραγικό θάνατο με την μητέρα της μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

hxonews

Πηγή Φωτογραφίας: apopsilive.gr 

Η 37χρονη Όλγα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. 

Σημειώνεται οτι ο σύζυγος της αδικοχαμένης Αστυνόμου υπηρετούσε με απόσπαση στην Κω με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθεί όσον τον δυνατόν συντομότερα στο νησί, προκειμένου να βρεθεί στην οικογένεια του μετά το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Στο πλευρό του αυτή την ώρα και συνάδελφοί του που προσπαθούν να τον παρηγορήσουν με κάθε τρόπο για την τραγική αυτή απώλεια.

hxonews

Πηγή φωτογραφίας: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά 

Στο σημείο του νέου τροχαίου έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας από διερχόμενους οδηγούς. 

Oι δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό όχημα διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο συνόδευαν περιπολικά. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά