Σημαντικές διακρίσεις μαθητών του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας στους σχολικούς αγώνες

10:33 π.μ. - Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022
10:04 π.μ. - Δευ, 18/33/2022
Image: Σημαντικές διακρίσεις μαθητών του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας στους σχολικούς αγώνες

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας θα ήθελαν να συγχαρούν τις μαθήτριες και τους μαθητές, μέλη αθλητικών σχολικών ομάδων του σχολείου

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας θα ήθελαν να συγχαρούν τις μαθήτριες και τους μαθητές, μέλη αθλητικών σχολικών ομάδων του σχολείου μας, που διακρίθηκαν σε μαθητικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος για μαθητές και μαθήτριες Λυκείων που διεξήχθησαν το προηγούμενο διάστημα στο κλειστό του Αγίου Νικολάου και στο γήπεδο της Αμουδάρας.

hxonews

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του Λυκείου μας επικράτησε με 2-0 σετ της αντίστοιχης ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου στον τελικό για την περιφερειακή ενότητα Λασιθίου, κι έτσι θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την αντίστοιχη νικήτρια ομάδα του Ηρακλείου.

hxonews

Απονομή κυπέλου στην ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών

Ομάδα: Γρίτα-Ρούτση Αναστασία, Μαλλιαράκη Μαρία, Μαλλιαράκη Χριστοφορία, Λούσι Πάουλα, Λούσι Αϊσα, Κιοκάϊ Μαριλίζα Λουπασάκη Μαρία, Τρικοίλη Αντωνία, Πουπάκη Ρίτα, Αποστολάκη Καλλιόπη. Καθηγήτρια: Δραγατάκη Αικατερίνη.

Στον τελικό βόλεϊ των αγοριών, η ομάδα του Λυκείου μας επικράτησε με 2-0 σετ της αντίστοιχης ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου, αναδεικνυόμενη και αυτή πρωταθλήτρια για το Λασίθι. Στη συνέχεια η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα της αντίστοιχης διοργάνωσης του Ηρακλείου.

hxonews

Απονομή κυπέλου στην ομάδα βόλεϊ των αγοριών

Ομάδα: Λουπασάκης Εμμανουήλ, Γιαχνάκης Γεώργιος, Θέμελης Μιχαήλ, Παραουλάκης Κωνσταντίνος, Μουζουράκης Ιωάννης, Κονδυλάκης, Ζορμπάς, Ντραγκάνοβ Βλαντισλάβ Καθηγήτρια: Δραγατάκη Αικατερίνη.

Σε μια ακόμη αναμέτρηση με το 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, η ομάδα ποδοσφαίρου

των αγοριών του σχολείου μας επικράτησε με σκορ 2-0 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Λασιθίου. Στη συνέχεια η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Γαζίου, η οποία είναι η πρωταθλήτρια της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου.

hxonews

Απονομή κυπέλου στην ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών.

Ομάδα: Χαραλαμπάκης Παναγιώτης, Πρωτογεράκης Ιωάννης, Γρηγοράκης Μιχαήλ (51΄Κοκκινάκης Εμμανουήλ) Γερακιανάκης Γεώργιος, Ντίσα Πάουλο, Αγιαννιωτάκης Νικόλαος, (67΄Καπελέρης Βασίλειος), Στεφάνι Έρις, Καλογριδάκης Γεώργιος, Μάρκου Ντετιόν, (51΄Χουλάκης), Κοπανάκης Νικόλαος, (67΄Φανουράκης Πέτρος), Μαρούλης Μάριος, (56΄Μχιλλάϊ Λούις). Καθηγήτρια: Δραγατάκη Αικατερίνη.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Α΄ Λυκείου του σχολείου μας Ευαγγελία Δόϊκου, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο τριπλούν με επίδοση 11,05μ στους Σχολικούς Αγώνες στίβου Β’ φάσης (7ος Όμιλος - Περιφέρειας Κρήτης) που διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες στο Ηράκλειο.

Ιεράπετρα 16-4-2022

Από το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ο Διευθυντής

Μανουσάκης Θεόδωρος