Σε προεκλογικό κλίμα παρουσία Πλακιωτάκη η κοπή πίτας της ΝΔ στην Ιεράπετρα

11:21 π.μ. - Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Παρ, 17/21/2023
Image: Σε προεκλογικό κλίμα παρουσία Πλακιωτάκη η κοπή πίτας της ΝΔ στην Ιεράπετρα

Ανοιχτό κάλεσμα από τον πρόεδρο της Τ.Ο. Ντίνο Κατσιδονιωτάκη

Η κοπή πίτας της νέας Δημοκρατίας στην Τοπική Οργάνωση Ιεράπετρας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη , Βουλευτή Λασιθίου. Ο πρόεδρος της τοπικής κ. Ντίνος Κατσιδονιωτάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα.

Όπως τόνισε ο κ. Κατσιδονιωτάκης, ο κ. Υπουργός αναμένεται στην ομιλία του εκτός των άλλων να τοποθετηθεί για τα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και για χρηματοδοτήσεις που έχουν εξασφαλιστεί ή δρομολογούνται για την υλοποίηση και άλλων έργων με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής. Αλλά και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της τοπικής στάθηκε στη συνέχεια στο θέμα του Νοσοκομείου λέγοντας ότι υπάρχουν κυβερνητικές δεσμεύσεις και μέσω της αναπληρώτριας υπουργού υγείας κας Γκάγκα και μέσω του κ. Πλακιωτάκη ότι το Νοσοκομείο δεν κλείνει. Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο για 4 γιατρούς που αναμένεται να έρθουν για να ενισχύσουν το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Τώρα αναφορικά με τα σενάρια για το πότε θα γίνουν οι εκλογές είπε ότι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις ενώ εκτίμησε ότι τέλος του μήνα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών στον νομό Λασιθίου και πανελλαδικά.