Σε κλίμα προβληματισμού εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Λασιθίου

11:16 π.μ. - Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014
11:10 π.μ. - Τετ, 15/16/2014
Image: Σε κλίμα προβληματισμού εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Λασιθίου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποκτήσει πολύ σύντομα ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για το χώρο της Υγείας στο νομό, κατάσταση που κυριάρχησε και στις συζητήσεις που έγιναν στο περιθώριο των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων και εκπροσώπων του Συλλόγου που έγιναν την Κυριακή.

Το γεγονός, οδήγησε τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Κώστα Νικολαράκη να δηλώσει πως οι εκλογές έγιναν σε κλίμα σκεπτικισμού και ανησυχίας.
 
Σε ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία προσήλθαν και ψήφισαν 91 μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου και σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση μετρήθηκαν 90 έγκυρα ψηφοδέλτια ένα άκυρο και δύο λευκά.
 
Σύμφωνα με την έκδοση των αποτελεσμάτων κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι Κώστας Νικολαράκης, Θεόδωρος Κατάσος, Γιάννης Μπερκόβιτς, Όλγα Σπηλιαρώτη, Θελξιόπη Λεμπιδάκη, Ιωάννης Φανουράκης, Αντώνης Πέτρας, Αναστάσιος Τιμόθεου, Γιάννης Ανδριώτης, Αντωνία Γεωργολιού και Κλεοπάτρα Μαθιανάκη.
 
Για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο εκλέγονται κατά σειρά οι Θεόδωρος Κατάσος, Αργυρώ Μανιουδάκη, Γιώργος Δρακωνάκης και Γιάννης Ανδριώτης.
 
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Μαρίνος Νικολάου, Σπύρος Κάραλης και Μανόλης Λαμπράκης.
 
Τέλος, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγονται ως Πρόεδρος η Ελένη Βαρδάκη, ως Αντιπρόεδρος η Άννα Κατσούλη και ως μέλη οι Μαρία Κατσαφάρου, Ηλίας Βασιλάρας, Γιώργος Γουλιδάκης, Κρυσταλία Πλακαντωνάκη και Γιώργος Οικονομάκης.

anatolh.com