Σε ισχύ το απαγορευτικό – Αγωνία για τους επιβάτες που θα κάνουν Πρωτοχρονιά

11:37 π.μ. - Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Τρί, 31/37/2019
Image: Σε ισχύ το απαγορευτικό – Αγωνία για τους επιβάτες που θα κάνουν Πρωτοχρονιά

Σε ισχύ μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου παραμένει το απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία που πραγματοποιούν δρομολόγια από και προς τα λιμάνια Χανίων και Ηρακλείου

Σε ισχύ μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου παραμένει το απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία που πραγματοποιούν δρομολόγια από και προς τα λιμάνια Χανίων και Ηρακλείου, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα Κεντρικά Λιμεναρχεία Χανίων και Ηρακλείου εάν υπάρξει κάποια εξασθένηση των ανέμων θα εκδοθεί νέο έκτακτο δελτίο, με τα πλοία να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Ωστόσο τα προγραμματισμένα για τις 08.00 το πρωί της Τρίτης δρομολόγια των πλοίων των Μινωϊκών Γραμμών από τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου, δεν πραγματοποιήθηκαν.

Όσον αφορά στα δρομολόγιά της ακτοπλοϊκής εταιρείας ANEK Lines από τα λιμάνια της Σούδας, του Ηρακλείου και του Πειραιά, είναι προγραμματισμένα για τις 10.00, ωστόσο παραμένει άγνωστο ακόμη αν θα επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες την πραγματοποίησή τους.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν για να κάνουν Πρωτοχρονιά με τους αγαπημένους τους καλό θα είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

zarpanews.gr