Σε εξέλιξη οι εργασίες στο γήπεδο της Κοτσιφιανής - Τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς

7:15 π.μ. - Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021
07:06 π.μ. - Παρ, 11/15/2021
Image: Σε εξέλιξη οι εργασίες στο γήπεδο της Κοτσιφιανής - Τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς

Το γήπεδο της Κοτσιφιανής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης, Συγκοινωνιακών, κτιριακών και Η/Μ έργων, κ. Μανόλη Γεωργαλάκη

Το γήπεδο της Κοτσιφιανής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης, Συγκοινωνιακών, κτιριακών και Η/Μ έργων, κ. Μανόλη Γεωργαλάκη, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών βελτίωσης και συντήρησης που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα. Το έργο περιλαμβάνει αφαίρεση και απομάκρυνση όλων των προβληματικών τμημάτων περίφραξης, καθαρισμό και διαμόρφωση της περιμετρικής τάφρου του γηπέδου, προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς, επίστρωση με ελαφρώς οπλισμένο σκυρόδεμα της περιμετρικής τάφρου, αποκατάσταση της περίφραξης, βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο, βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού κ.α.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: « Ως Δημοτική Αρχή καταγράψαμε από την πρώτη στιγμή την κατάσταση του γηπέδου η οποία ήταν προβληματική με κατεστραμμένα πολλά σημεία του συνθετικού χλοοτάπητα, με αρκετές τοπικές καθιζήσεις και με προβλήματα στην περίφραξη. Άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου συνέταξε την μελέτη, την εντάξαμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και προχωρήσαμε στην δημοπράτηση του έργου.

Οι εργασίες εξελίσσονται ομαλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου προς χρήση τόσο για την τοπική ομάδα, όσο και για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Προχωρούμε συντονισμένα και προγραμματισμένα στην λειτουργική αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας επιδιώκοντας να δώσουμε περαιτέρω ώθηση στον μαζικό αθλητισμό. Θέλουμε να φέρουμε τη νεολαία μας πιο κοντά στην υγιή ψυχαγωγία και στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου η οποία θα της προσφέρει πλείστα οφέλη τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο».