Σε «Αίθουσα Αντώνη Τσικαλουδάκη» μετονομάστηκε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου - φωτο/video

2:47 μ.μ. - Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
02:10 μ.μ. - Δευ, 14/47/2019
Image: Σε «Αίθουσα Αντώνη Τσικαλουδάκη» μετονομάστηκε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου - φωτο/video

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00, η μετονομασία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου Ιεράπετρας σε «ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΙΚΑΛΟΥΔΑΚΗ»

Η ονοματοδοσία αυτή έγινε κατόπιν πρότασης του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων, αφουγκραζόμενοι το γενικότερο κλίμα και την επιθυμία πολλών συναδέλφων.  Η πρόταση υποβλήθηκε στη διοίκηση και το αίτημα έγινε δεκτό από το ΔΣ του νοσοκομείου. 
 
Όλοι οι εργαζόμενοι, τόσο οι τωρινοί όσο και οι προκάτοχοί μας, καναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε τις υπηρεσίες υγείας που δικαιούνται οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μας.
 
Ο Αντώνης Τσικαλουδάκης ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν κι έκαναν τη διαφορά και την υπέρβαση. 
Ήταν ο γιατρός που είχε το νοσοκομείο σαν δεύτερο σπίτι του  και κρατούσε ανοικτή την κλινική του ακόμα κι όταν δεν εφημερευε.
Ηταν η ψυχή του συλλόγου  και η φωνη όλων των εργαζομένων αλλά και των πολιτών της Ιεράπετρας όλα τα χαλεπά χρόνια της κρίσης, που η απειλή του λουκέτου κρεμόταν από πάνω μας. 
 
Ηταν ο πρωταγωνιστής των αγώνων και των κινητοποιήσεων για τη διατήρηση του νοσοκομείου και τξν μη υποβάθμιση της πόλης. 
Διετέλεσε πρόεδρος των εργαζομένων από το 2011 έως το 2018, για 3 συναπτές θητείες  και ηταν εν ενεργεία πρόεδρος του συλλόγου όταν απεβίωσε. 
 
Γι' αυτό σαν ελάχιστο φόρο τιμής σήμερα δώσαμε το όνομα του στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Γιατί αυτη η αίθουσα μέσα στην οποία το όραμά του αφύπνισε και ένωσε όλους τους εργαζόμενους κι όπου για χρόνια ολόκληρα, ανιδιοτελώς, ύψωνε τη φωνή του και χτυπούσε τη γροθιά του για ν' ακουστεί το δίκιο του, δικαιούται να φέρει το όνομά του.
 
Ευχαριστούμε θερμά τις "ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΠΙΛΑΝΑΚΗ" για την δωρεά της επιγραφής.

1

2

3

4

5

6