Santa Swim 2016 Ιεράπετρα - Ηο ho ho.....o Ν.Ο.Ι. γυμνάζει τον Άγιο Βασίλη

9:15 π.μ. - Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
09:12 π.μ. - Δευ, 19/15/2016
Image: Santa Swim 2016 Ιεράπετρα - Ηο ho ho.....o  Ν.Ο.Ι. γυμνάζει τον Άγιο Βασίλη

Φορέστε την κόκκινη στολή σας και ελάτε! Παραλία Waikiki Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 14.30

Για άλλη μια χρονιά τα ξωτικά του Ροβανιέμι εμπιστεύθηκαν στον Ναυτικό Ομιλο Ιεράπετρας την προετοιμασία του ΄Αγιου Βασίλη για το παγκόσμιο ταξίδι του. Οι άνθρωποι του Ν.Ο.Ι επέλεξαν προσεχτικά δραστηριότητες εντός και εκτός νερού για να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση του Αγίου σεβόμενοι πάντα το ώριμο της ηλικίας και τα παραπανήσια κιλά του. Γυμνασμένος και εκπαιδευμένος στο τρέξιμο και το κολύμπι είναι σίγουρο ότι θα μανουβράρει το ρούντολφ με περισσή τέχνη, θα ανεβοκατεβαίνει στο έλκυθρο σε χρόνο μηδέν και θα γλιστρά από την καμινάδα σαν χέλι. 
Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στην παραλία Waikiki το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 14.30 και περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα: πιάσε το ρούντολφ (ναυαγοσωστικές σημαίες), ντόνατ με κεράσι ( κουλουροδρομίες) και αγώνας μαραθώνιας κολύμβησης 300μ (μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για μεγάλο άνθρωπο!!!). Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δύο πρώτες δραστηριότητες το δηλώνουν εκείνη την ημέρα στην γραμματεία των αγώνων. Για την κολύμβηση οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τηλεφωνικά στον προπονητή και ναυαγοσώστη Γιάννη 
( τηλ 6934785106 και μετά τις 18.00 γιατί μαζεύει ελιές ) και λήγουν την Πέμπτη 22/12 ώστε να παραγγελθούν τα ανάλογα υλικά (σκουφάκια, ισοτονικά). Η χρήση wetsuit επιτρέπεται και επιβάλλεται για εκείνους που δεν κολυμπούν συχνά τον χειμώνα!!! Εννοείται ότι η γνώση κολύμβησης είναι απαραίτητη προυπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος!!!
Το dress code για εκείνη την ημέρα είναι: Άγιος Βασίλης! Φορέστε λοιπόν την κόκκινη στολή σας και ελάτε! Στις δύο πρώτες δραστηριότητες είναι απαραίτητη! Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες στην σελίδα του Ν.Ο.Ι. 
Ηο ho ho.....