Σ. Λουτσέτης: Καλά νέα για το Ενωσιακό Γήπεδο στον Ν. Λασιθίου

1:59 μ.μ. - Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018
01:12 μ.μ. - Πέμ, 27/59/2018
Image: Σ. Λουτσέτης: Καλά νέα για το Ενωσιακό Γήπεδο στον Ν. Λασιθίου

Τι ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης στην 1η γιορτή κρητικού ποδοσφαίρου

Καλά νέα για το λασιθιώτικο ποδόσφαιρο προέκυψαν κατά την 1Η γιορτή ποδοσφαίρου που έγινε πριν λίγες ημέρες με την συνδιοργάνωση των 4 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νησιού και της Περιφέρειας Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της γιορτής από τον Νομό Λασιθίου βραβεύτηκαν από την ΕΠΣ Λασιθίου οι : 
1. Σωματείο Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας περιόδου 2018-2019.
2. Τον προπονητή του Σωματείου Α.Ο.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ κ. Δεδελετάκη Νικόλαο για τα (40) χρόνια στο πάγκο της ίδιας ομάδας πού αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.
3. Τον Διαιτητή της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ κ. Σωτηριάδη Χαράλαμπο πού έχει αναδειχθεί τα (3) τελευταία χρόνια ο καλύτερος Διαιτητής του Νομού μας.
4. Τον παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή Πασά Νικόλαο του Α.Ο.ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ-Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την προσφορά του στο Κρητικό Ποδόσφαιρο.
5. Τον Ενωσιακό Παράγοντα κ. Σταυρακάκη Εμμανουήλ για την τεράστια προσφορά του από την ίδρυση της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ το έτος 1982 μέχρι το έτος 2013, και συγκεκριμένα 1982 έως 2002 ως Ταμίας και ως Αντιπρόεδρος και από 2002 έως 2013 ως Πρόεδρος.
6. Τον αείμνηστο παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή Βουζουνεράκη Πέτρο του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-Π.Α.Ο.Κ. σαν μοναδικό ποδοσφαιριστή από το Νομό Λασιθίου πού έχει φορέσει και τιμήσει επάξια την φανέλα της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών.
 
Ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Σύλλας Λουτσέτης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι ήταν μια γιορτή που έγινε για πρώτη φορά και όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια και θα γίνει θεσμός που προάγει τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Είχε κυρίως συμβολικό χαρακτήρα μιας και ήταν η πρώτη γιορτή η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από κρητικό κανάλι οπότε και ο χρόνος ήταν περιορισμένος και οι βραβεύσεις έγιναν αναλογικά με βάση τις δυνάμεις κάθε ένωσης.  Αυτή  είναι και η απάντηση σε όσους σχολίαζαν ότι θα έπρεπε να βραβευτούν περισσότερα άτομα , παράγοντες ή ομάδες Ιδιαίτερα ο κ. Λουτσέτης στάθηκε στη  θετική είδηση  που προέκυψε κατά την εκδήλωση , με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη να ανακοινώνει το Ενωσιακό Γήπεδο στο νομό Λασιθίου. Ο κ. Λουτσέτης σημείωσε ότι πριν από αρκετά χρόνια, περίπου το 2006, είχαν κατατεθεί οι φάκελοι για τη δημιουργία ενωσιακού γηπέδου στο νομό , χωροθετημένο στο Καβούσι. Από πλευράς τους , σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας θα  τρέξουν τις διαδικασίες προκειμένου  το έργο αυτό με τη στήριξη της Περιφέρειας, μετά και τις ανακοινώσεις  του Περιφερειάρχη,  να ενταχθεί σε πρόγραμμα.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Λουτσέτη:




 
 
φωτο αρχείου