Ρουμελιωτάκη: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για την καθαριότητα στον Δήμο – Ας βοηθήσουν και οι πολίτες

12:47 μ.μ. - Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023
12:04 μ.μ. - Τετ, 12/47/2023
Image: Ρουμελιωτάκη: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για την καθαριότητα στον Δήμο – Ας βοηθήσουν και οι πολίτες

Εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού σε Ιεράπετρα και Μακρύ Γιαλό

Εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας είναι αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη στον δήμο Ιεράπετρας σύμφωνα με ανακοίνωση των αντιδημάρχων Μαρία Ρουμελωτάκη, Κωστή Αστροπεκάκη, Μανώλη Βρυγιωνάκη.

Με αφορμή τις εργασίες η αντιδήμαρχος κα Μαρία Ρουμελιωτάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να κρατήσει καθαρό τον δήμο καλώντας τους πολίτες να συμβάλλουν και να βοηθήσουν από πλευράς τους στην προσπάθεια αυτή. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα με τις παιδικές χαρές λέγοντας ότι σε αυτή που είναι κοντά στην λαϊκή αγορά θα γίνει μελέτη ανάπλασης ανακαίνισης των παιδικών οργάνων. Επίσης δρομολογούνται εργασίες στην κάτω παιδική χαρά. Συντήρηση θα γίνει και στις υπόλοιπες παιδικές χαρές.

-

Η ανακοίνωση των αντιδημάρχων

«Ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου οι Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για τις εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού στην πόλη της Ιεράπετρας στη Δημοτική Κοινότητα Μακρύ Γιαλού και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Καθαρισμοί στα κοιμητήρια και στους κοινόχρηστους χώρους , κλαδέματα και αποψιλώσεις χόρτων από τους χώρους πρασίνου και τις παιδικές χαρές έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι Υπηρεσίες μας σε συνεργασία με τους προέδρους και τους πολιτιστικούς συλλόγους , προσπαθούμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα καθαρό περιβάλλον όχι μόνο στους Δημότες μας αλλά και στους επισκέπτες που θα έρθουν να περάσουν τις εορτές του Πάσχα στην πόλη μας.

Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια παρά τις ελλείψεις μας σε προσωπικό, να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ωστόσο απαιτείται και η συμμετοχή όλων μας στο να κρατήσουμε την πόλη και τα χωριά μας καθαρά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων καθώς και των εστίασης και αναψυχής για τη διατήρηση των χώρων τους καθαρό ενόψει των εορτών του Πάσχα αλλά και της νέας τουριστικής περιόδου.

Εξάλλου η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας!

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!

Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι

Μαρία Ρουμελιωτάκη

Κωστής Αστροπεκάκης»