Ραδιομαραθώνιος Γηροκομείου: Η προσφορά που μας συγκίνησε

10:50 π.μ. - Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
10:02 π.μ. - Πέμ, 27/50/2020
Image: Ραδιομαραθώνιος Γηροκομείου: Η προσφορά που μας συγκίνησε

Όλοι μαζί με αγάπη και αλληλεγγύη στηρίζουμε την τρίτη Ηλικία

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ‘’Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας’’ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ιεράπετρας συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηριχτεί μια σημαντική δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων της Ιεράπετρας, αυτή του Γηροκομείου. Κάθε προσφορά μικρή ή μεγαλύτερη βάζει ένα λιθαράκι για να μπορέσει το γηροκομείο μέσω του συλλόγου να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του και να παρέχει αξιόλογες υπηρεσίες στους ωφελούμενους.

hxonews

Να σημειωθεί ότι πέρα από τις προσφορές από πολίτες, εταιρίες, συλλόγους, ο Δήμος Ιεράπετρας θα προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ όπως αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

hxonews

Όποιοι θέλουν να προσφέρουν μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στην Εθνική Τράπεζα και στον παρακάτω λογαριασμό που έχει διανοιχθεί για τον σκοπό αυτό:

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GR8801103550000035529612109

hxonews

Εκτός των προσφορών μέσω των ραδιοφώνων στήθηκε και ένας κουμπαράς αγάπης στην πλατεία της Ιεράπετρας όπου η ανταπόκριση των πολιτών ήταν εξίσου σημαντική.

hxonews

Μια συγκινητική προσφορά που λάβαμε την ώρα που ο Ηχώ 99,8 είχε πάρει την σκυτάλη ήταν αυτή των παιδιών από την Κρητική Ακαδημία Tae Kwon Do τα οποία επέλεξαν να δώσουν το χαρτζιλίκι τους στον εκπαιδευτή τους ζητώντας του να το προσφέρει εκ μέρους τους για τον Ραδιομαραθώνιο. Μια συγκινητική προσφορά που αξίζει πολλά μπράβο!

Ο ραδιομαραθώνιος βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 09:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τη 13:00.

hxonews
hxonews
hxonews