Πυροβολισμοί στη Νεάπολη: Νεκρός ο πατέρας, βαριά τραυματίας ο γιος

10:14 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020
10:02 μ.μ. - Δευ, 10/14/2020
Image: Πυροβολισμοί στη Νεάπολη: Νεκρός ο πατέρας, βαριά τραυματίας ο γιος

Αιματηρό επεισόδιο κοντά στη Νεάπολη - Αναζητείται ο δράστης

Ένοπλο επεισόδιο με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Λασιθίου, στον οικοσμό Περάμπελα, λίγα μέτρα μακριά από το χωριό Κουρούνες κοντά στη Νεάπολη.

Ένας 73χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε και ο γαμπρός του θύματος, ένας 52χρονος άνδρας, ο οποίος, μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο, ωστόσο, με ελαφρύτερα τραύματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Μετά την χειρουργική επέμβαση εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με την κατάστασή του να αξιολογείται σοβαρή, ενώ ο δεύτερος τραυματίας σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου είναι καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο δράστης, ένας 43χρονος άνδρας, αναζητείται από την Αστυνομία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του δράστη εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Τι οδήγησε στο στυγερό έγλκλημα

Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη για κτηματικές - κτηνοτροφικές διαφορές, μεταξύ του 43χρονου και της οικογένειας του θύματος, ωστόσο η αστυνομία, η οποία έπσευσε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του εγκλήματος, θα διερευνήσει περεταίρω τις συνθήκες, υπό τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

Πως έγινε το φονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητό του και γάζωσε, με κυνηγετικό όπλο, το σπίτι και το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας των θυμάτων. Από θαύμα γλίτωσε η σύζυγος του 73χρονου, όσο και η κόρη του.

Γνωστός στις Αρχές ο 43χρονος

Αιματηρό επεισόδιο κοντά στη Νεάπολη - Αναζητείται ο δράστης

Πηγή Νέα Κρήτη