Πυρετώδεις προετοιμασίες για το 3ο Πανελλήνιο Ράλι Οχημάτων Εποχής

2:05 μ.μ. - Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016
02:06 μ.μ. - Πέμ, 16/05/2016
Image: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το  3ο Πανελλήνιο Ράλι Οχημάτων Εποχής

Αφετηρία στον Άγιο Νικόλαο τερματισμός στην Ιεράπετρα

Με  πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 3ο Πανελλήνιο Ιστορικό Ράλι Οχημάτων Εποχής Regularity ΚΡΗΤΗ 2016, οι εκδηλώσεις του οποίου έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 25-26 Ιουνίου.

Το επίκεντρο θα είναι η πόλη του Αγίου Νικολάου όπου θα γίνει και η εκκίνηση στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, 26 Ιουνίου. Ως τώρα οι διοργανώσεις είναι επιτυχείς, οπότε δεν προβλέπονται αλλαγές από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, ΠΑ.Σ.Ο.Ε.- Ε.Ο.ΟΕ. Οι Ειδικές διαδρομές θα γίνουν στον ορεινό όγκο του Λασιθίου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την προβλήτα του λιμανιού. Το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, θα είναι 42 χιλιόμετρα στη διαδρομή ΚΡΙΤΣΑ-ΚΡΟΥΣΤΑ-ΠΡΙΝΑ-ΜΕΣΕΛΕΡΟΙ. Θα υπάρχουν 3 ειδικές διαδρομές.  Συνολικά η διαδρομή θεωρείται  γρήγορη, θεαματική και με μεγάλη ορατότητα. Περνάει από χωριά και δάση και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό θεατών. Τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στο λιμάνι της όμορφης Ιεράπετρας, στις 12.30 μεσημέρι της Κυριακής.

Χορηγοί είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο Δήμος Ιεράπετρας, και ο Όμιλος  VITA HOTELS. Από τους πλέον σθεναρούς και πιο ένθερμους υποστηρικτές του αγώνα πάντως έχει φανεί ότι είναι η τοπική κοινωνία.