Ελάτε να γεμίσουμε όλοι μαζί την Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς

8:40 π.μ. - Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
08:04 π.μ. - Πέμ, 12/40/2018
Image: Ελάτε να γεμίσουμε όλοι μαζί την Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς

Συγκέντρωση ειδών από 19 έως 24 Δεκεμβρίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  με την ίδια όμορφη ανθρωπιστική διάθεση απευθυνόμαστε σε σας για να υλοποιήσουμε μαζί «την Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς». Μια δική σας πρωτοβουλία που αναβαθμίζει την πόλη μας σε πόλη αλληλεγγύης και ευαισθησίας. Οι καιροί το απαιτούν τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο τόπος μας θα αποδείξει πως δεν θα οδηγηθεί στην απάθεια και την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο που οι καιροί μας επιβάλλουν.  Η Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς είναι δικός μας θεσμός  που καθιερώθηκε ώστε οι οικονομικά αδύνατοι του τόπου μας να γευτούν την αγάπη και την κοινωνική ευαισθησία όλων μας τις  Αγίες Ήμερες των Χριστουγέννων.
 
Το αίτημα μας γίνεται έγκαιρα όπως εσείς μας υποδείξατε. 
 
Φέτος η συγκέντρωση των αγαθών που θα περιλαμβάνει η τσάντα θα πραγματοποιηθεί κατά τις ημερομηνίες 19 έως 24 Δεκεμβρίου ενώ η διανομή θα γίνει την 23η Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή. Οικογένειες που πιθανόν να μην  προλάβουμε  να ενισχύσουμε, θα παραλάβουν την τσάντα τις επόμενες δύο ημέρες. 
 
Εμείς σαν Ερυθροσταυρίτες θα συντονίσουμε και θα βοηθήσουμε  τον θεσμό που αγαπήσατε να υλοποιηθεί με τη δική σας προσφορά. Ας προσπαθήσουμε για την επιτυχία του θεσμού της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» ώστε να μην υπάρξουν στον τόπο μας άνθρωποι που θα στερηθούν τις μέρες των εορτών τα στοιχειώδη είδη διατροφής.
 
Επειδή θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή σας στην όμορφη αυτή ιδέα, σας παραθέτουμε κατάλογο των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες που θα ετοιμάσετε. (Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια οικογένεια θα διατεθεί ):  
Α)  2 κιλά κρέας.
Β)  2 κιλά ρύζι . 
Γ)  2 κιλά ζάχαρη . 
Δ) 1 κιλό φασόλια .
Ε) 2 κιλά αλεύρι . 
ΣΤ) 2 φακελάκια καφέ . 
Ζ) 5 κουτιά γάλα εβαπορέ . 
Η) 4 πακέτα μακαρόνια .
Θ) 2 κομπόστες φρούτων. 
Θ) Ένα παιγνίδι προαιρετικά. (Η τοποθέτηση παιχνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά).
 
Οι τσάντες πρέπει να είναι έτοιμες το πρωί της Κυριακής 23-12-2018. 
 
Μετά από τηλεφώνημα σας στο 28420 – 25466, Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα περνάνε από τον τόπο εργασίας σας για την παραλαβή. Η διανομή στις άπορες οικογένειες θα γίνεται διακριτικά το ίδιο βράδυ. 
    
Η επιτυχία θα προσφέρει πραγματική χαρά σε όλους: 
 
Σε εκείνους που την προσμένουν και σε εκείνους που την προσφέρουν.
 
Από τώρα ευχόμαστε σε σας και όλο το προσωπικό σας ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ. 
 
 
 
 
Οι Εθελόντριες, οι Εθελοντές, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας.