Ψηφίζουμε την Κατερίνα Μιχελάκη από την Ιεράπετρα στα Public Awards 2024

9:50 π.μ. - Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
09:06 π.μ. - Παρ, 14/50/2024
Image: Ψηφίζουμε την Κατερίνα Μιχελάκη από την Ιεράπετρα στα Public Awards 2024

Η Ιεραπετρίτισα συγγραφέας Κατερίνα Μιχελάκη διαγωνίζεται στα Βραβεία Βιβλίου Public με την ποιητική συλλογή «Αθιβολές-Πληγώνοντας τη σιωπή»

Για 11η συνεχή χρονιά, τα Βραβεία Βιβλίου Public μας δίνουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουμε και να αναδείξουμε τα αγαπημένα μας βιβλία. Ανάμεσα τους διαγωνίζεται η κρητικιά συγγραφέας από την Ιεράπετρα Κατερίνα Μιχελάκη με την ποιητική συλλογή «Αθιβολές-Πληγώνοντας τη σιωπή».

hxonews

Η ποιητική συλλογή της κ. Μιχελάκη συμμετείχε στην Α φάση του διαγωνισμού στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση, ανάμεσα σε εκατοντάδες βιβλία, κερδίζοντας μια σημαντική διάκριση στο Top 10 των καλύτερων βιβλίων ποίησης και κατοχυρώνοντας μια θέση στον τελικό.

Ψηφίζοντας την Κατερίνα Μιχελάκη από την Ιεράπετρα της δίνουμε την ευκαιρία να νικήσει και να εκπροσωπήσει τον τόπο μας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου και θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων.

hxonews

Η διαδικασία διεξάγεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο και η ψηφοφορία είναι εντελώς δωρεάν, με καταχώρηση του προσωπικού σας e- mail ΕΔΩ.

Η ημερομηνία λήξης της ψηφοφορίας Β φάσης είναι 21 Ιουνίου 2024.

 Η Ποιητική Συλλογή «Αθιβολές» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΦΥΛΑΤΟΣ – FYLATOS PUBLISHING», σε εικονογράφηση από την ταλαντούχα Missy Merida.


hxonews