Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Κοτσυφιανής

7:14 π.μ. - Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021
07:03 π.μ. - Πέμ, 11/14/2021
Image: Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Κοτσυφιανής

Το γήπεδο της Κοτσυφιανής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη

Το γήπεδο της Κοτσυφιανής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, του επιβλέποντος Μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Γεωργίου Βαρδάκη και του εργοδηγού του Δήμου κ. Νεκτάριου Ζαμπετάκη προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται τόσο στο εσωτερικό, όσο και περιμετρικά του γηπέδου.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, σύντομα θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα των πολιτών και να παραδώσουμε στους δημότες μια ριζικά αναβαθμισμένη αθλητική εγκατάσταση που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους και τα αθλητικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Γρα Λυγιάς και του Στομίου.

Οι εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Γηπέδου της Κοτσυφιανής έχουν ξεκινήσει και προχωρούν τάχιστα ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Συνεχίζουμε έχοντας ως στόχο την συνολική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Γρα- Λυγιάς και του Στομίου.»