Πρωταθλητής του Muay Thai GP ο Παντελής Σαμπροβαλάκης

12:25 μ.μ. - Σάββατο, 6 Απριλίου 2019
12:04 μ.μ. - Σάβ, 06/25/2019
Image: Πρωταθλητής του Muay Thai GP ο Παντελής Σαμπροβαλάκης

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ!» γράφει ο προπονητής του Θάνος Καραλής

"ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ! Το παιδί μου, ο Pantelis μου! Μετά από τρεις αριστουργηματικούς γύρους, που ο μικρός μου επικράτησε κατά κράτος του Κύπριου πρωτοκλασάτου αθλητή, στέφθηκε πρωταθλητής του Muay Thai Grand Prix και πήρε τη ζώνη - στολίδι - της διοργάνωσης!
 
Και...ξεκιναω με τον Pavlos A. Kaponis Full , ο Δασκαλος μου...βασικά για σένα Δάσκαλε δεν θα πω τίποτα, γιατι τα ολα θα ηταν λιγα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ... Giannis Grapsas , πάντα διπλα μου. Πάντα. Όλη τη σχολή μου, το Diamond Camp Crete - Team Thanos που είναι σαν αδέρφια και δίπλα ο ένας στον άλλο πάντα! Το φίλο μου και χορηγό μας Giorgos Neofotistos που στηρίζει την Ομάδα μου με σοβαρές πράξεις και τον αθλητισμό της πόλης που ζω με την επιχείρησή του Special Ψητοπωλείο..! Το ίδιο και ο φίλος μου και χορηγός μας Giwrgos Pirakis με την επιχείρηση του Gspot Playroom
 
Συνεχιζω με ένα άνθρωπο που στηρίζει την ομάδα μας, εμένα, το Δάσκαλό μου αλλά και τον Παντέλο μου, τον Ηλιας Σεβεν με την εταιρία του Seven Hellas!
 
Δεν ξεχνώ, Georgia Ziogou , Ioannis Lamprakis FritzyArt , ANEK LINES Οfficial Fan Page και το κουμπάρο μου Δημήτρη Μαρκή που με πίστεψε απο την πρώτη μερα.
 
Τέλος, ευχαριστώ τη γυναίκα μου, τα παιδια μου αλλα και τους γονείς μου για ολη τη στήριξη και υπομονή 
 
Παντέλο μου, κάναμε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Τα κεφάλια μεσα, πάμε για το επόμενο 
 
Diamond Camp - Αληθινό MUAY THAI." αναφέρει σε ανάρτησή του ο προπονητής του Θάνος Καραλής.