Προσοχή! Αβάσιμα και συκοφαντικά τα ανώνυμα μηνύματα για το ΟΣΔΕ 2021

12:09 μ.μ. - Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021
12:05 μ.μ. - Τετ, 19/09/2021
Image: Προσοχή! Αβάσιμα και συκοφαντικά τα ανώνυμα μηνύματα για το ΟΣΔΕ 2021

Τι απαντά ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας Νίκος Δασκαλάκης

Πολλά ερωτήματα εγείρονται από μήνυμα που λαμβάνουν πολίτες της Ιεράπετρας με αποστολέας να φέρεται OSDE-2021 και το κείμενο να αναφέρει τα εξής: «Προσοχή: Οι Ενώσεις Σητείας και Ιεράπετρας δεν είναι πιστοποιημένες για την επιδότηση – ΟΣΔΕ -2021 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ . Εμπιστευτείτε τους πιστοποιημένους φορείς».

hxonews

-

Ο κ. Νίκος Δασκαλάκης αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι, συγκεκριμένος φορέας - ιδιώτης της πόλης, είχε κάνει προσφυγή για το παράνομο της διαδικασίας ΟΣΔΕ από την Ένωση Ιεράπετρας. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος φορέας έχασε την προσφυγή και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Παρασκευή. Τώρα το πως ο φορέας αυτός βρήκε τα στοιχεία και στέλνει μηνύματα αυτό διερευνάται . Είναι μια προσπάθεια να χτυπηθεί η Ένωση. Η Ένωση είχε πάρει τα μέτρα της και συνεχίζει τη διαδικασία ΟΣΔΕ ακολουθώντας νόμιμες διαδικασίες. Η διαδικασία ΟΣΔΕ συνεχίζεται κανονικά μετά από συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Όσοι προσέρχονται παραλαμβάνουν οριστικοποιημένες τις αιτήσεις τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν προσέρχονται στην Ένωση προκειμένου να κάνουν κανονικά τη διαδικασία του ΟΣΔΕ. Η Ένωση θα διεκδικήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της σε σχέση με αυτή την απαράδεκτη και βλαπτική συμπεριφορά, όσων την κάνουν, κατέληξε ο κ. Δασκαλάκης.

-

ΚΥΔ ΚΡΥΩΝ

 19/05/2021 

Αρ.Πρωτ.  35

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφερόμενοι στο μήνυμα που κυκλοφόρησε ανώνυμα στους 11.000 και πλέον παραγωγούς της περιοχής Ιεράπετρας και Σητείας με τίτλο ΟΣΔΕ 2021 στο οποίο η παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των παραγωγών έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της λογικής σας ενημερώνουμε σχετικά :

  1. Δεν υπάρχει Φορέας ΟΣΔΕ 2021  
  2. Είναι ανώνυμο
  3. Η συλλογή και υποβολή των δηλώσεων για την επιδότηση (ΟΣΔΕ) 2021 που γίνεται στα Υποκαταστήματα του Συνεταιρισμού Κρυών , μέλους της Ένωσης Σητείας , στους χώρους των Ενώσεων Σητείας και Ιεράπετρας είναι με την πιστοποίηση του ΚΥΔ Κρυών

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να συνεχίσετε να προσέρχεστε κανονικά , για να κάνετε την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας με την ασφάλεια και την υπευθυνότητα για το σύνολο της επιδότησης που δικαιούστε.

Με εκτίμηση,

ΚΥΔ ΚΡΥΩΝ