ΠΡΟΣΟΧH - Απάτη ο δήθεν διαγωνισμός της Aegean με τα δωρεάν εισιτήρια (Φωτο)

6:32 μ.μ. - Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
06:12 μ.μ. - Σάβ, 16/32/2017
Image: ΠΡΟΣΟΧH - Απάτη ο δήθεν διαγωνισμός της Aegean με τα δωρεάν εισιτήρια (Φωτο)

Εκατοντάδες χρήστες του facebook ευχαριστούν την Aegean για τα ανύπαρκτα εισιτήρια που κέρδισαν

Επανεμφανίστηκε στο facebook η απάτη με τα δωρεάν εισιτήρια της Aegean Airlines, που είχε εμφανιστεί και τον Μάιο 2017. Εκατοντάδες χρήστες συμμετέχουν στη διάδοσή της και ευχαριστούν για τα ανύπαρκτα εισιτήρια που κέρδισαν.
 
Η συγκεκριμένη απάτη είχε εμφανιστεί και το Μάιο 2017. Τότε η Aegean Airlines μέσω της επίσημης σελίδας της, είχε προειδοποιήσει τους χρήστες του facebook για την απάτη του ψεύτικου διαγωνισμού και δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση.

 
Σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr, αυτή τη φορά οι επιτήδειοι άλλαξαν ελάχιστα τον ισχυρισμό και αναφέρουν πως η Aegean Airlines χαρίζει σε όλους 2 εισιτήρια γιατί γιορτάζει τα 25 χρόνια της. Αυτό φυσικά δεν ισχύει γιατί η εταιρία ιδρύθηκε το 1999. Αλλά ακόμη και να γιόρταζε τα 25 χρόνια από την ίδρυση της, καμιά εταιρία δεν θα χάριζε δωρεάν εισιτήρια σε όλους.
 
Η ψεύτικη έρευνα, που κοινοποιούν οι χρήστες στο facebook ζητάει από τους χρήστες να απαντήσουν σε 3 απλές ερωτήσεις, και φυσικά να την την κοινοποιήσουν στο facebook ώστε να συνεχίσει να διαδίδεται για να αυξηθεί και ο αριθμός των θυμάτων.






 
Όπως έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές, καμιά εταιρία δεν χαρίζει ακριβά δώρα σε όλους για μια κοινοποίηση και μια απάντηση σε 3 άχρηστες ερωτήσεις. Το μόνο που καταφέρνουν οι χρήστες που κοινοποιούν είναι να βοηθούν τον απατεώνα να εξαπλώσει περισσότερο την απάτη.
 
Πηγή: ellinikahoaxes.gr