Προσλήψεις στο Δήμο Ιεράπετρας

10:16 π.μ. - Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016
10:06 π.μ. - Πέμ, 16/16/2016
Image: Προσλήψεις στο Δήμο Ιεράπετρας

Θα προσληφθούν τέσσερις εργάτες καθαριότητας κι ένας χειριστής μπουλντόζας

 Πέντε υπαλλήλους, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, θα προσλάβει ο Δήμος Ιεράπετρας, για να καλύψει εποχικές  ανάγκες.Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 8 μήνες.

Θα προσληφθούν τέσσερις (4) Εργάτες Καθαριότητας (κατηγορία υποχρεωτικής εκπαίδευσης) και ένας Χειριστής Μηχανημάτων Εργου ( Προωθητής Γαιών, Ομάδας Ε', τάξης Γ')  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για την πρόσληψη, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Μπορούν ακόμα  να την στείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας,  στη διεύθυνση: Δήμος Ιεράπετρας, Δημοκρατίας 31, Τ. Κ. 72200 Ιεράπετρα. Η συστημένη επιστολή πρέπει να απευθύνεται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας (υπόψη  κας Γεωργίας Μανουσάκη  ή κας Εμμανουέλλας Λιαπάκη  (τηλ. επικοινωνίας: 2842340363-364).

Η αποστολή πρέπει να γίνει σε διάστημα 10 ημερών. Η προθεσμία αρχίζει  από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης ,  σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ιεράπετρας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

 Πληροφορίες: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A99%CE%A3%CE%9E%CE%A9%CE%A18-%CE%96%CE%A84