Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης

6:38 μ.μ. - Τρίτη, 27 Απριλίου 2021
06:04 μ.μ. - Τρί, 27/38/2021
Image: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης

Έρευνα έγινε και στο γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Ε

Στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης και δύο ακόμη άτομα προκειμένου να εξεταστούν για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στην Εκάλη, για τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του παρουσιαστή αλλά και τις καταγγελίες του εκδότη-δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για σχέδιο δολοφονίας του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και το γραφείο του παρουσιαστή.

Θυμίζουμε πως έρευνα με αντικείμενο την καταγγελία Βαξεβάνη έχουν ξεκινήσει οι εισαγγελικές Αρχές με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Η Εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου και να εξακριβωθεί αν και από ποια πρόσωπα προκύπτει διάπραξη αδικημάτων. Η εντολή της κ. Παπαγεωργακοπούλου είναι να ερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της πρόκλησης και προσφοράς σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος και εφόσον προκύπτουν στοιχεία να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.

Ο παρουσιαστής αρνείται τις καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε «συμβόλαια θανάτου» και έχει κινηθεί νομικά ενάντια κατά του Κώστα Βαξεβάνη.

Εφημερίδα Συνταχτών