Προσαγωγή γυναίκας που φέρεται να «χαράκωνε» βρέφη

9:46 π.μ. - Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
09:07 π.μ. - Πέμ, 19/46/2018
Image: Προσαγωγή γυναίκας που φέρεται να «χαράκωνε» βρέφη

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες αναγνωρίστηκε από τις μητέρες των βρεφών

Την εμπλοκή μιας 55χρονης γυναίκας στην υπόθεση που αφορά καταγγελίες για τραυματισμούς βρεφών σε πολυσύχναστους χώρους εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη μια ύποπτη στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου για τις επιθέσεις με αιχμηρό αντικείμενο που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο της περιοχής τις προηγούμενες ημέρες.
 
Η Ελληνική Αστυνομία συνέλεξε τις μαρτυρίες των μητέρων των οποίων τα παιδιά τραυματίστηκαν και κατάφερε σε συνεργασία με τους υπεύθυνους ασφαλείας του εμπορικού κέντρου να εντοπίσουν την ύποπτη στην επόμενη επίσκεψή της στον ίδιο χώρο.
 
Το βράδυ της Τετάρτης, η ύποπτη προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες αναγνωρίστηκε από τις μητέρες των βρεφών.
 
Πώς δρούσε
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μυστηριώδης γυναίκα έχει «χτυπήσει» τουλάχιστον τρεις φορές και χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργεί είναι το γεγονός ότι αρχικά δεν γίνεται καν αντιληπτή από τις μητέρες, ακόμα και στις περιπτώσεις που κρατούσαν αγκαλιά το παιδί τους.
 
Σε μια εκ των περιπτώσεων, η γυναίκα χτύπησε στην πλάτη το μωρό που έκλαιγε με στόχο -υποτίθεται- να το ηρεμήσει κι έπειτα χάθηκε μέσα στο πλήθος.
 
Μόλις η μητέρα του μωρού διαπίστωσε ότι από τις πατούσες του έτρεχε αίμα, υπέστη σοκ και κάλεσε αμέσως τους άνδρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Έμαθε τότε πως νωρίτερα, η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε ακόμη δύο βρέφη μέσα σε κατάστημα παιδικών ρούχων και παιχνιδιών
 
 
in.gr