Προκήρυξη θέσεων γιατρών σε νοσοκομεία στο νομό Λασιθίου

4:40 μ.μ. - Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
04:03 μ.μ. - Τετ, 15/40/2017
Image: Προκήρυξη θέσεων γιατρών σε νοσοκομεία στο νομό Λασιθίου

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια ενημερώνει ότι:

Εχθές 14.03.2017, δημοσιεύτηκε η με Αρ. Πρωτ.: Α2γ/Γ.Π.ΟΙΚ.19572 Απόφαση του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, με θέμα: «Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ- Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ – Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων».
 
Στη συγκεκριμένη προκήρυξη έχουν δικαίωμα συμμετοχής ιατροί με τίτλο ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι ιατροί επί θητεία. Ρητά επισημαίνεται ότι ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 14η Μαρτίου 2017.
 
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 28η Μαρτίου 2017. Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την 28η Μαρτίου είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.
 
Από τις θέσεις που προβλέπονται στην προκήρυξη, οι 41 αφορούν στη 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Ειδικότερα, οι 17 θέσεις αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Χανίων, οι 8 στην Π.Ε. Ρεθύμνου, οι 7 στην Π.Ε. Ηράκλειου και οι 9 στην Π.Ε. Λασιθίου.
ΓΝ – ΚΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΙ ΜΥΡΤΟΥΣ
ΓΝ – ΚΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΙ ΜΑΛΛΩΝ
ΓΝ – ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΙ ΕΛΟΥΝΤΑΣ
ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΠΠΙ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ
ΓΝ – ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΠΠΙ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ
ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ για ΓΝ ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ